michelene.reismee.nl

Maleisie - Singapore - Thuis!!!

Hallo allemaal,

We zijn weer thuis!!! Na 5 maanden heerlijk gereisd te hebben.Zijn we 2 weken geleden weer thuis gekomen.

Onze laatste weken van onze reis hebben we lekker gerelaxd, We zijn naar Tioman island gegaan. Hele toestand om daar te komen. Vooral weer lang wachten, dat doe je in heel Azie, maar het went helaas nooit. We hadden de boot van 14:00 uur die om 15:30 vertrok.. Dan heb je aan Michel een goeie.. één en al ongeduld haha. Maar gelukkig waren we goed aangekomen en hadden we heel mooi bungalowtje vlak bij de zee. Nou het was er heerlijk. Je kon snorkels huren bij ons vakantieparkje en als je dan de zee in ging kon het snorkel avontuur gelijk beginnen. Nemo, Dory en vele andere exotische vissenwaren allemaal aanwezig!!

Zijn hier 6 dagen geweest om vervolgens ons laatste nachtje in te gaan in Singapore, We hadden voor onze laatste nacht alvast een 5 sterren hotel geboekt. helemaal top!! Dat hadden we wel verdient na 5 maanden zoeken naar kamers en slapen op matjes en slechte matrassen.

Eerste dag een beetje in Singapore rondgelopen, lekker ergens gegeten. op de kamer relaxen en tv kijken. Je bent gelijk alweer gewend aan de prijzen, want singapore doet niks ten onder aan het westen. 2de dag zijn we naar de dierentuin geweest wat erg leuk was. witte tijger gezien, watershow met zeehonden en nog veel meer dieren.

Vervolgens vanaf Singapore naar Kuala Lumpur, uurtje wachen en door naar Amsterdam. Pff wat een reis, allebei geen oog dicht gedaan, maar gelukkig na 12 uur veilig geland. En daar stond ons welkomscomite. bloemen, ballonnen en spandoek. Helemaal super!!

We willen iedereen super bedanken voor het volgen van onze reisverhalen, foto's en jullie super leuke reacties elke keer weer.. Bij deze BEDANKT!!!!

Liefs Michel en Elene

ps. staan allemaal nieuwe foto's op, om één of andere reden zijn er geen mails uitgegaan. Dus bij deze..

lindsey

heej

nou vond het heerlijk om jullie zo te volgen maar vind het leuker om weer gezellig bij jullie te zijn hihi
het waren super verhalen en die foto's vind ik echt geweldig!!!

tot gauw!

xxxx

kees

eind goed al goed , op naar de volgende reis ! ?

annemieke en arthur

hoi neef en gezochtegevondenaangekeefde nicht,

Bedankt voor jullie foto's en verhalen. Jullie belevingen horen wij graag nog eens, graag nodigen wij jullie uit.

Kees en Liesbeth, jullie zijn ook vast en zeker weer blij dat jullie wereldreizigers weer thuis zijn.
Geniet van elkaar.
Dikke kus, A en A